In de lokale media heb ik vernomen dat parlementariër Melvin ‘Mac’ Cijntje mijn naam heeft genoemd als doende dat ik de weg tussen Pietermaai Parking en Cinelandia zomaar in gebruik heb genomen, zonder enige toestemming.
Door deze documenten in uw krant te plaatsen, kan het publiek met eigen ogen zien dat noch ondergetekende noch Pietermaai Parking dit zonder enige vergunning heeft uitgevoerd en dat de geplaatste versperring in opdracht en met de goedkeuring van DOW is geschied (zie art.7). Zonder deze opdracht en goedkeuring zouden wij deze in- en uitrit nooit zo hebben geplaatst.
Randy Neuman,
Curaçao

pietemaai


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.