Al vele jaren erger ik mij aan de waardeloze aankomst- en vertrekinformatie die uw vliegveld verstrekt, zowel op de borden op het vliegveld zelf als op uw website.
U doet het voorkomen alsof u ‘s werelds beste vliegveld bent, met bij bijna alle aankomst- en vertrektijden de vermelding ‘on time’. Hoe anders is de realiteit.
Talloze keren ben ik om reizigers op te halen naar het vliegveld gereden na het zien van weer een ‘arrival on time’ om vervolgens vast te stellen dat de betreffende vluchten urenlange vertraging hadden of zelfs geheel uitgevallen waren!
Talloze keren ook ben ik bepakt met koffers naar het vliegveld gereden om tijdig een vlucht te halen waarvan u meldde 'departure on time' om vervolgens vast te stellen dat mijn vluchten soms uren vertraging hadden.
Intussen betalen reizigers op uw vliegveld wel de hoofdprijs aan allerlei airport taxes waar het serviceniveau in geen enkele verhouding tot staat.
Vreemd genoeg geven andere informatiebronnen wel juiste informatie over aankomst- en vertrektijden.
Curaçao Airport moet zich schamen dat het zo opzichtig faalt in een van de meest elementaire voorzieningen van een vliegveld, en dat is het verstrekken van juiste vluchtinformatie.
Harold Geenen,
Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).