Spreker hoorzitting geïntimideerd! Moedig van de heer Lodowika zich hier niets van aan te trekken. Zou de overheid van Curaçao echt alles doen om de dader(s) te vinden? Zou de Isla…?
Natuurlijk heeft de heer Rosaria gelijk als hij stelt: ,,Of we nemen onze verantwoordelijkheid met betrekking tot de raffinaderij óf een ander komt hier naartoe om te doen wat wij hadden moeten doen.”
Het dreigement met een aanwijzing door de Tweede Kamer wegens vervuiling door de Isla-raffinaderij is niet ongehoord, mijnheer Whiteman, maar een noodzakelijk kwaad, mede en vooral veroorzaakt door opeenvolgende regeringen op Curaçao die hun ogen hebben gesloten voor de vele doden per jaar en het grote leed van bewoners (waaronder kinderen!) door de Isla. Laten we van harte hopen dat de aanwijzing er komt.
Gebrek aan respect van Nederland, mijnheer Whiteman? Gebrek aan respect, ach ik hoor deze wanklank al vele jaren. Wat u vergeet, is dat respect verdiend moet worden. Dit respect heeft u op verschillende terreinen verdiend. Maar met de Isla slaat u echt de plank mis.
P.s. Zou ik nu ook geïntimideerd worden?
Bart de Beurs, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).