Op 12 januari zegt premier/arts Whiteman in uw krant het volgende: ,,Curaçao is niet klaar voor het zikavirus”, om ook al eerder aan te geven dat ‘de burger ook verantwoordelijk is’. Nou niet om het een of ander, maar het is werkelijk van de absolute gekke dat ondanks het feit dat entomologe Gisette Seferina reeds in september 2015 een presentatie in de Gasthuisstraat in Otrobanda heeft gegeven, wij op Curaçao gewoon afwachten wat er gebeurt.
Deze regering en Staten (zij dienen toezicht op de regering te houden) gaan volkomen voorbij aan het feit dat er veel mensen en ouderen op dit moment nog last hebben van het eerder opgelopen chikungunyavirus. Het CTB ‘blijft kalm’, minister Victorina (geen arts) blijft er eveneens erg kalm onder, gezien zijn eerdere uitspraak in uw krant.
Curaçao quo vadis.
J. Martina, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).