Op 12 januari zegt premier/arts Whiteman in uw krant het volgende: ,,Curaçao is niet klaar voor het zikavirus”, om ook al eerder aan te geven dat ‘de burger ook verantwoordelijk is’. Nou niet om het een of ander, maar het is werkelijk van de absolute gekke dat ondanks het feit dat entomologe Gisette Seferina reeds in september 2015 een presentatie in de Gasthuisstraat in Otrobanda heeft gegeven, wij op Curaçao gewoon afwachten wat er gebeurt.
Deze regering en Staten (zij dienen toezicht op de regering te houden) gaan volkomen voorbij aan het feit dat er veel mensen en ouderen op dit moment nog last hebben van het eerder opgelopen chikungunyavirus. Het CTB ‘blijft kalm’, minister Victorina (geen arts) blijft er eveneens erg kalm onder, gezien zijn eerdere uitspraak in uw krant.
Curaçao quo vadis.
J. Martina, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.