De klinkerdrempels aangelegd de laatste paar jaren zijn geen succes en zullen een vrij grote onkostenpost zijn op de begroting van Openbare Werken. Zelfs pas aangelegde zoals bij Tera Kòrá zien er al na een paar weken slecht uit en kunnen nu al in de renovatie, zo ook vele andere ( bv T-kruising Cas Coraweg/George Maduroweg). De hoogte van de drempels is ook niet eenduidig en vele zijn te hoog. Advies aan Openbare Werken is dan ook te stoppen met het gebruik van klinkers en eerst eens een evaluatie uit te voeren. De enige drempels die nog goed zijn na lange tijd zijn van asfalt, zie bijvoorbeeld Juan Hatoweg. Gaan we zo door dan hebben we alleen nog maar geld over in de toekomst voor renovatie van klinkerdrempels!
Henk Pasman
Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).