Vriendelijk maar toch dringend verzoek ik onze flamboyante en daadkrachtige minister van Verkeer en Vervoer, Suzy Camelia-Römer, om zo spoedig mogelijk opdracht te willen geven aan de desbetreffende instantie, die voor een goed wegdek moet zorgen, waaronder niet alleen het weghalen van de diverse kraters, maar ook, wat uiterst belangrijk is, voor goede zichtbare straatbelijning.
Levensgevaarlijke situaties vanwege niet zichtbare straatbelijning. Denk maar eens aan Biesheuvel, Schottegatweg vanaf Parera, om er maar een paar te noemen. Kan hier niet vlug iets aan gedaan worden? Per slot van rekening betalen wij allemaal wegenbelasting en is het niet meer dan logisch, dat wij op voorzieningen voor een veilig verkeer kunnen en moeten rekenen.
Vivienne M.Domhoff-Boom
Curaçao

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.