Julie Kooijman reageert voorspelbaar, zij leest niet wat er staat maar hoopt dat het er staat. Hoe uitgekauwd en saai haar reactie ook is, bij een meerderheid van de lezers ondervindt zij bijval. Zij vertegenwoordigt een groep die het met mij oneens is en graag bevooroordeeld leest. Deze groep wil dat alles blijft zoals het is, hoe weinig er ook van deugt. Voor die mensen schrijf ik met plezier, dat maakt het productief. Om dat zo te houden, ga ik niet inhoudelijk in op haar reactie, maar herhaal mijn stelling: Bevrijd Otrobanda van Unesco zodat dat deel van Willemstad weer gaat bijdragen en richting geven aan een toekomstgerichte ruimtelijke ontwikkeling van Curaçao. Iedereen is het hier mee eens.
Carlos Weeber
Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.