Robert Martis, manager on duty van het Avila Hotel, is een beurs toegekend.
Zelf heb ik Robert een aantal jaren terug meegemaakt toen hij werkzaam was bij de Vertegenwoordiging van Nederland in Willemstad. Hij was altijd behulpzaam.
Waar het om gaat is: te vaak lezen we in de media over stoute mensen en stoute dingen. Vet gedrukt in lettergrootte 60. Daarmee vergeten we dat er op Curaçao veel meer goede mensen rondlopen dan stoute. Er wordt al lang nagedacht om niet de stoute mensen nog zwaarder te straffen, maar de goede mensen te belonen. Dat debat ga ik niet aan, maar een goed begin is er wel om de goeden te eren. Een van de punten in het regeerprogramma is: Nation Building. Let’s make Curaçao better. Let’s write about them!
Reza Asgarali, Curaçao

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).