Robert Martis, manager on duty van het Avila Hotel, is een beurs toegekend.
Zelf heb ik Robert een aantal jaren terug meegemaakt toen hij werkzaam was bij de Vertegenwoordiging van Nederland in Willemstad. Hij was altijd behulpzaam.
Waar het om gaat is: te vaak lezen we in de media over stoute mensen en stoute dingen. Vet gedrukt in lettergrootte 60. Daarmee vergeten we dat er op Curaçao veel meer goede mensen rondlopen dan stoute. Er wordt al lang nagedacht om niet de stoute mensen nog zwaarder te straffen, maar de goede mensen te belonen. Dat debat ga ik niet aan, maar een goed begin is er wel om de goeden te eren. Een van de punten in het regeerprogramma is: Nation Building. Let’s make Curaçao better. Let’s write about them!
Reza Asgarali, Curaçao

 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.