Minister Navarro durft. Hij wijst erop dat nogal wat Antilliaanse veelplegers hier zwakbegaafd zijn. Oeijoeijoei! Vijf jaren geleden waagde burgemeester Aboutaleb van Rotterdam zich in een uitzending van Pauw & Witteman ook al aan die uitspraak, maar dan over Antilliaanse criminelen in Rotterdam. Hij heeft het geweten. OCaN, onder aanvoering van directeur Glenn Helberg, liet geen spaander heel van de burgemeester. Aboutaleb maakte zich schuldig aan racisme en etnische discriminatie. Wat ik me nu afvraag is of je Marokkaanse burgemeester moet zijn om er zo van langs te krijgen van OCaN of dat het je als Curaçaose minister ook kan gebeuren.
Hans van Hulst, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).