Minister Navarro durft. Hij wijst erop dat nogal wat Antilliaanse veelplegers hier zwakbegaafd zijn. Oeijoeijoei! Vijf jaren geleden waagde burgemeester Aboutaleb van Rotterdam zich in een uitzending van Pauw & Witteman ook al aan die uitspraak, maar dan over Antilliaanse criminelen in Rotterdam. Hij heeft het geweten. OCaN, onder aanvoering van directeur Glenn Helberg, liet geen spaander heel van de burgemeester. Aboutaleb maakte zich schuldig aan racisme en etnische discriminatie. Wat ik me nu afvraag is of je Marokkaanse burgemeester moet zijn om er zo van langs te krijgen van OCaN of dat het je als Curaçaose minister ook kan gebeuren.
Hans van Hulst, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.