We klagen wel eens over UTS en soms is dat terecht. Probeer de storingsdienst te bereiken en dan wordt je gek van de melding ‘blijf aan de lijn al onze medewerkers zijn in gesprek enz.’.
Meestal lukt het niet om binnen een normale tijd je klacht in te dienen. Maar... als je dan toch verbinding krijgt dan staat de technische dienst snel voor de deur en lossen de problemen professioneel op.
Afgelopen week naar de afdeling klachten bij Colon geweest om een klacht in te dienen over een heel vervelend telefoongebeuren. De dames die de klacht behandelden hebben kosten nog moeite gespaard om het probleem, dat achteraf bij derden lag, op te lossen.
Mijn hoed af voor deze service en nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet.
Andre van den Dool, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).