Ik baal...
1.van de bazen van gevaarlijke honden die ’s nachts met een stuk in hun kraag thuiskomen en vergeten de poort dicht te doen.
2.wanneer in een broodjeszaak met wifi alle zitplaatsen naast stopcontacten bezet zijn door klanten zonder laptop, terwijl er aan de andere tafels genoeg plaats is.
3.wanneer ik uit ontevredenheid van internetprovider verander en blijkt dat de nieuwe nog beroerder is.
4.als ik bij de bank uit de gewone rij stap, omdat ik bij de 60-plussers bijna aan de beurt ben en iedereen die voor mij stond in de andere rij wordt geholpen, terwijl ik nog steeds sta te wachten.
5.wanneer de harddisk van mijn computer precies één dag nadat de garantie verlopen is, kapotgaat.
6.wanneer iemand belooft over vijf minuten terug te bellen, dat niet doet en verder de hele dag onbereikbaar is.
7.dat steeds meer mensen hier denken dat zij alleen maar rechten hebben en geen plichten.
8.als ik op maandag bruine bonen bestel voor lunch - bonen brengen geluk - en ik krijg een kom bruin water met rijst voorgeschoteld.
9.van koude soep, warm bier, harde rijst, korrelige funchi, glazige aardappelen, verlepte sla, rauwe kip en vette jus.
10.van gestoorden die overal van balen.
Roy Evers, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.