Hierbij wil ik de politie van Curaçao hartelijk danken voor de snelle en vlotte service. Afgelopen week, 27 maart, zijn twee Duitse toeristen overvallen in de omgeving van Willibrordus. De auto plus hun bezittingen waren door een paar boeven afgenomen.
Ik heb gelijk 911 gebeld: binnen een minuut had ik de politie aan de telefoon en binnen vijftien minuten was de politie bij ons. Ook de security van Toko Willibrordus was gekomen en ging kijken of hij op camerabeelden iets kon terugvinden. Jammer genoeg niet; waarschijnlijk zijn ze met de auto de andere kant weg gereden.
Zaterdagmiddag, 28 maart, werd ik door de politie van Barber gebeld: ze hadden de auto teruggevonden plus de tas.
De politie heeft geweldig werk geleverd en laten we hopen dat het zo blijft. We hebben de toeristen nodig op ons mooie eiland. Nogmaals politie, hartelijk dank.

Erna Kuiper (eilandbewoner), Curaçao

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).