In uw krant van 6 januari viel mij het volgende op. ,,Filosofie PS moet terug. Wij zijn een partij waarbij materiële zaken en macht niet belangrijk zijn enz.”, aldus Wilsoe.
Nu moet ik toch echt een reactie hierop geven want de woorden macht/materiële zaken vallen bij mij wel verkeerd. Is het niet Wilsoe die regelmatig zijn auto parkeert waar niet geparkeerd mag worden en wel voor het ‘Cru steakhouse’ in de Renaissance Mall?
Inderdaad, laten we eerlijk tegen elkaar zijn en houd vooral de spiegel zelf voor. Meneer, u heeft niets gedaan en doet niets voor de 1/4 van de mensen die op dit moment onder de armoedegrens leven op ons eiland. Een hoop blabla en vooral zorgen dat je eigen pens gevuld wordt. Houd vooral de rapporten van het CBS goed in de gaten, en stop ermee de gemeenschap voor de gek te houden. Dit laatste geldt overigens voor alle Statenleden, individueel of als partij.
Shame on all of you!
J. Martina,
Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).