‘Shame on you’ meneer Hensley Koeiman. Ik had van u meer compassie en fatsoen verwacht en niet zo'n slappe reactie.
De grievende, lage uitspraken van uw partijgenoot die niet schroomt om het persoonlijk leed van zijn tegenstander te misbruiken om zijn standpunten kracht bij te zetten, staan in geen enkele verhouding tot de uitspraak van de heer Spong over de invloed van vet op de hersenmassa.
Meneer Koeiman was verrast door de commotie. Heeft hij de uitspraken van zijn partijgenoot zelf niet ervaren als laag-bij-de-grondse stoten onder de gordel? Dat pleit niet voor hem.
In de ‘pretregering’ waarvan hij 4 jaar geleden deel uitmaakte, zag ik hem als de enige die werkte en oog/hart had voor de noden van de bevolking. Het kan verkeren!
Ik kan mij daarom niet aan de indruk onttrekken dat de uitdrukking ‘Wie met pek omgaat, wordt ermee besmet’, van toepassing is op meneer Koeiman.
En dit zijn dan topfiguren van de politieke partij MAN; parlementariërs voor deze partij in de Staten. Wat een afgang. Het hoogste orgaan van het jonge land Curaçao.
Wat een voorbeeld voor de jeugd en de bevolking. Een regering die de mond vol heeft over ‘nation building’. Bouwen wij aan een natie met deze grove, mensonterende mentaliteit?
W.L. Tanasale, Curaçao

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.