Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De vijfde editie van Art Rules is bij Kurá di Arte in Pietermaai van start gegaan.

artrules1

Gedurende twee weken kunnen jongeren zich volledig wijden aan de kunstvorm die hun voorkeur geniet; dans, theater, muziek, creatief schrijven en het maken van films. Professionele instructeurs uit verschillende delen van de wereld zijn aanwezig om de jongeren hierbij te begeleiden. Aan het einde van de twee weken geven de jongeren een presentatie om te laten zien wat ze hebben geleerd. Banco di Caribe is dit jaar de trotse sponsor van het project. ,,Het is belangrijk om de deelname van onze jongeren aan de beeldende kunst aan te moedigen. Ze moeten zich hierbij vrij voelen. Het is voor ons de eerste keer dat we Art Rules van dichtbij meemaken en we zijn bijzonder enthousiast om te zien hoe de jongeren zich tijdens het project ontwikkelen”, aldus Fons Simon, ceo en general managing director van Banco di Caribe. Het Art Rules-project duurt nog tot 4 augustus.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.