Het ministerie van Verkeer Vervoer en Ruimtelijke Planning is hard bezig met het herstellen en optimaliseren van belijningen op de wegen.

kwasten Het project met de werknaam ‘mannen met kwasten’ gaat over het hele eiland en is bedoeld om de verkeersveiligheid te bevorderen, vertelt minister Zita Jesus-Leito. Er worden cat-eyes (reflectoren, red.) geplaatst, de hoge randen van het trottoir worden met zwart-witte strepen gearceerd en de pijlen bij verkeerslichten worden nog eens gewit ter verduidelijking. Het project is pas van start gegaan en zal nog het hele jaar blijven duren. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.