De derde conferentie van de Interlandelijke Taskforce Kinderrechten op Curaçao werd gisteren afgesloten in het Hilton Hotel.

kinderrechten Vertegenwoordigers van Nederland en alle (ei)landen in het Caribisch gebied van het Koninkrijk hebben op de sluitingsdag een intentieverklaring getekend om samenwerking te bevorderen ten bate van een betere naleving van het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind. De Curaçaose minister van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW), Hensley Koeiman (MAN) zei in zijn speech dat behalve de ouders en professionele opvoeders, ook de overheid een belangrijke rol heeft, ter ondersteuning van de ouders.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.