Wie een vrouw verkleed als leguaan tegenkomt in Willemstad, moet niet gek opkijken.

iguanaiBinnenkort lopen de zogenoemde Iguana Girls rond op verschillende plaatsen in de stad, zoals de Megapier, Rif Fort en bij het Wilhelminaplein. Toeristen kunnen tegen betaling een polaroidfoto met ze maken en de dames geven uitleg over de bezienswaardigheden van het eiland. Tevens mogen lokale bedrijven en organisaties voor promotie van hun producten en of diensten de Iguana Girl inhuren. Het is een initiatief van ‘BeMyGuest@Curaçao’ dat wordt ondersteund door het ministerie van Economische Ontwikkeling. Maar ook door DMO, SKO, Chata, CTB en CPA. Gisteren werd het project gelanceerd in Sambil. Steven Martina (foto) zei dergelijke projecten graag te steunen. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.