Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad – Komende zaterdag, 27 januari, organiseert Landhuis Bloemhof het literair café ‘Si no yobe lo pinga’ dat volledig gewijd zal zijn aan het creatieve schrijfwerk van auteur en columnist Roy Evers, ook wel bekend als ‘Kompader’.


Literair café Roy EversEvers overleed op 17 juli 2017 en was vast lid van het team dat de literaire cafés van Landhuis Bloemhof organiseert. Si no yobe lo pinga zal in het teken staan van wat Kompader voor Curaçao achterliet. En dat betekent dat de focus op het creatieve schrijfwerk van Kompader zal liggen. Bijzonder hierbij is dat de auteur zich in een betrekkelijk korte tijd verschillende vormen van creatief schrijven eigen maakte. Tijdens het literair café van komende zaterdag zal er dus vooral veel van het werk van Kompader te horen zijn, gebracht door de mensen die op het literair vlak met Kompader hebben samengewerkt.
De moderators van deze literaire avond - die tweetalig is - zijn Nifa Ansano en Elodie Heloise. Verder zullen aan deze avond op verschillende wijzen bijdragen: Nelson Navarro, Mike Willemse, Kenneth Vinck, Crisen Schorea, Philip Rademaker, Jeroen Heuvel, Milushka Birge, Ini Statia, Reginald Romer, Ariadne Faries, Bernadette Heiligers, Favell Maduro en Sinuhe Oomen.
Het literair café is van 19.00 tot 21.30 uur, kaartjes kosten vijf gulden en zijn verkrijgbaar bij Landhuis Bloemhof. Neem voor meer informatie contact op met Landhuis Bloemhof via telefoonnummer 7375775 of via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.