Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Humans of Willemstad begon drie jaar geleden met een platform om de mensen in de Curaçaose gemeenschap middels ‘storytelling’ dichter naar elkaar toe te brengen.


Boek Humans of WillemstadAchter elk gezicht schuilt immers een verhaal, zo dacht de organisatie terecht. In de loop der jaren werden verschillende grappige, verdrietige, indrukwekkende, romantische en verrassende verhalen verzameld en met de wereld gedeeld op de Facebookpagina van Humans of Willemstad. ,,De verhalen hadden als effect dat de lezer stopte waarmee hij bezig was en ging nadenken over zijn eigen leven, wat woorden van aanmoediging schreef onder de post op Facebook en soms zelfs geïnspireerd werd. Zo hebben we een base van 48.000 volgers op Facebook en Instagram weten te creëren. Humans of Willemstad is de directe spiegeling van onze gemeenschap. Dat is onze bestaansreden”, aldus de organisatie.
Op verzoek van de volgers heeft Humans of Willemstad dit jaar een uniek boek gemaakt met een verzameling van de meest indrukwekkende verhalen van de afgelopen drie jaar. Het boek bevat ook een agenda. ,,Zo kan heel 2018 ter inspiratie dienen voor de gebruiker. Het boek is een product van ons voor ons en dient als fondsenwerving voor het verdere voortbestaan van Humans of Willemstad.”
Het boek kost 35 gulden en is te koop bij Shana in Punda en Exture Curaçao of voor mensen die in het buitenland wonen via de webshop van Humans of Willemstad.
www.facebook.com/humansofwillemstad

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.