De bevolking van Sint Maarten is er klaar voor: vandaag komt het koningspaar op het eiland aan.

sxm Het bezoek daar is ter afsluiting van een driedaags bezoek aan de Bovenwindse Eilanden. Eerder zijn al Sint Eustatius en Saba bezocht. De drie eilanden, en met name Sint Maarten, zijn in september hard getroffen door orkaan Irma. Hoewel een groot deel van de bevolking door de orkaan alles is kwijtgeraakt, wordt veel gedaan met het weinige dat ter beschikking is. Dat is goed te zien bij dit huis, waar met stukken karton niet alleen het koningspaar welkom wordt geheten, maar waarmee ook duidelijk wordt gemaakt dat ‘SXM will overcome’.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.