Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Tennis Legends hebben gisteren het Centre Court van Curaçao betreden en de eerste wedstrijden zijn gespeeld.

tennislegends

Zes voormalige tenniskampioenen gaan ook morgen en overmorgen de strijd met elkaar aan op de tennisbanen van het Santa Barbara Resort. Het evenement heeft op de eerste twee dagen een overwegend zakelijk karakter, maar ook de doorgewinterde tennisfans komen op de slotdag volop aan hun trekken en de jeugd kan speciale clinics en masterclasses volgen. Toernooidirecteur is Eric Kersten, die zijn jarenlange ervaring bij de Tennis Classics in Nederland heeft gebruikt om als directeur van zijn bedrijf The Organizing Connection dit evenement te organiseren. Bij het ter perse gaan van de krant waren nog niet alle uitslagen bekend. Maar het eerste enkelspel van Sjeng Schalken (Ned) tegen Henri Leconte (Fra) is door Schalken gewonnen met 6-2 6-3.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.