Leerlingen van de Schroederschool hebben 49.000 gulden ingezameld voor hun leeftijdsgenoten op Sint Maarten. Nadat de verwoestende orkaan Irma toesloeg op Sint Maarten zijn de kinderen van de Schroederschool in actie gekomen.


schroederZe hielden een sponsorloop en haalden daarmee geld op dat ze kregen van mensen uit de hele wereld. De school heeft samen met Koks Gesto Caribbeans het eindbedrag verhoogt naar 50.000 gulden. Dit bedrag wordt gedoneerd aan de Stichting Katholiek Onderwijs Sint Maarten, die het zal besteden aan schoolspullen. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.