Het project Duna Mucha un Man van de Curaçao Lions Club heeft zaterdag een donatie gekregen in de vorm van 15.000 zakjes met koekjes en wafels.

koekjesDit is ten bate van het project dat dagelijks ontbijt regelt voor kinderen op basisscholen. De koekjes en wafels worden door de Curaçao Lions Club bij het begin van het schooljaar als een positieve ‘back to school’ stimulans aan 27 scholen met in totaal 5.200 leerlingen gegeven en daarnaast aan diverse bejaardentehuizen. Op de foto de overhandiging door Oswald van der Dijs, ceo van Licores Maduro aan de voorzitter van de Curaçao Lions Club, Claudia Prodan.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.