Het patrouilleschip Zr.Ms Zeeland is gisteren de Sint Annabaai binnengesleept.

stationsschipDit gebeurde uit voorzorg nadat tijdens de tocht van Nederland naar Curaçao problemen ontstonden met de voortstuwing. Het gebruikelijke groot ceremonieel met saluutschoten bleef achterwege vanwege de latere aankomst van het schip. Volgens de woordvoerder van de marine komt ondersteuning uit Nederland om de technische mankementen zo snel mogelijk te verhelpen. De Zr.Ms Zeeland wordt voor de periode van vier maanden als stationsschip in de West ingezet om drugstransporten te onderscheppen en de kustwacht te ondersteunen. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.