Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Gisteravond vond de formele diploma-uitreiking plaats voor alle geslaagde en afgestudeerde studenten van de University of Curaçao (UoC).

graduationuoc

Van de 312 studenten, hebben 265 hun bachelor behaald en 47 hun master. Waarvan de meeste studenten Business Administration studeren of gestudeerd hebben. Maar liefst 73 procent van de diploma-ontvangers is vrouw. Bij aanvang heette de rector magnificus, doctor Francis de Lanoy, alle genodigden welkom en vervolgens heeft alumnus doctor Angelino Viceisza opgetreden als gastspreker. Daarna werden de bullen uitgereikt en aansluitend vond de receptie plaats.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.