Op Marinebasis Parera was gisterochtend de ceremoniële wisseling van de wacht met een zogenoemde ‘peddeloverdracht’. Commandant van de nieuwe compagnie, kapitein Ruijters, nam daarmee letterlijk het stokje over van de vorige eenheid, Charlie Beren-Compagnie (17e Pantserinfanteriecompagnie Garderegiment Prinses Irene). Ruijters is compagniecommandant van de Bravo Wonju-Compagnie (12 infanteriebataljon Air Assault van de 11e Luchtmobiele Brigade). Namens de Commandant Zeemacht in het Caribisch gebied dankte kolonel der mariniers Peter Jan de Vin de vertrekkende compagnie voor de goede samenwerking.

landmacht


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.