De sector Gezin en Jeugd binnen het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW), is op bezoek geweest bij leerlingen van het St. Franciscus College, om de bewustwording te vergroten over de waarde van gezond eten. Er werd met de jonge kinderen van groep 1 en 2 gesproken over de etiquette bij het eten aan tafel - waarbij werd uitgelegd hoe je met mes en vork moet eten -, het leren kennen van groente en fruit en het belang van ontbijten. Alle jonge deelnemers kregen een certificaat aan het einde. Het is de bedoeling dat deze lessen op meerdere scholen worden gegeven.

eten


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.