Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Curaçao Airport Partners (CAP) heeft het bedrijf Skidata gekozen als leverancier voor het nieuwe parkeersysteem voor Curaçao International Airport. Dit Oostenrijkse bedrijf heeft ook de parkeersystemen van Schiphol, Zürich Airport en Londen Heathrow Airport geleverd. Het nieuwe systeem zal eind maart worden geïmplementeerd.
CAP is ook in overleg met locale partners over het introduceren van meer betaalmogelijkheden voor het nieuwe systeem, zodat zowel met creditcards, debitcards, papiergeld en muntgeld kan worden betaald. De betaalautomaten zullen worden geplaatst bij de aankomsthal en de vertrekhal. Voor de introductie van het nieuwe parkeersysteem zal ook de apparatuur van de parkeerplaats zoals de slagbomen en de bijbehorende machines worden vervangen.

parkeersysteem


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.