Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Punda Thursday Vibes is vandaag helemaal in kerstsfeer. De kerstman komt op bezoek, de verlichting in de kerstboom gaat aan en er is een vuurwerkshow. Downtown Management Organization (DMO) nodigt jong en oud uit voor de eindejaarsviering en belooft iedereen een gezellig familiefeest.


De kerstman zelf ontsteekt om 20.15 uur de verlichting van de grote kerstboom in Punda. De hele binnenstad is versierd met lichtjes. Maar de winkeliers zijn Sinterklaas niet vergeten. Kinderen kunnen hun schoentje zetten bij Little Holland aan het Gomez Plein en krijgen dan volgende week iets lekkers.

Zoals bij elke Punday Thursday Vibes zijn er ook dit keer happy hours, muziek op de terrasjes, de ‘Made in Curaçao’-markt en de kunstwandeling. ,,Een ideaal avondje uit voor de hele familie”, aldus DMO.

punda

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.