Curaçao Airport Partners (CAP) organiseerde afgelopen weekeinde de derde jaarlijkse editie van de CAP Aviation Golf Classic met als doel het inzamelen van gelden voor een Aviation Scholarship om daarmee lokale jongeren de kans te bieden met een beurs iets in de luchtvaart te studeren. Het golftoernooi vond plaats bij Santa Barbara met een indrukwekkende aftrap van het evenement vanaf de Tafelberg en de nog niet eerder vertoonde zogeheten ‘one million dollar golf shoot-out’, waarbij deelnemers tegen een bepaalde prijs een poging konden wagen om met een vrijwel onmogelijke ‘hole in one’ een miljoen dollar te winnen. Het festijn werd afgesloten met vuurwerk.

golven


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.