De film ‘Havana Moon - The Rolling Stones Live in Cuba’ over het historische concert van de rockgroep dit jaar op Cuba, gaat op 23 september in première. stonesMusic Screen verzorgt de distributie in meer dan duizend bioscopen in Europa, Australië, Rusland, Japan en Latijns-Amerika. De film wordt maar één keer in de bioscoop vertoond. De registratie van het concert was in handen van Paul Dugdale. ‘Havana Moon’ is in de woorden van bestuursvoorzitter David Pope een oase van fantastisch ‘surround sound’ met super ‘high-definition’ beelden, de kijker heeft het gevoel bij het concert zelf aanwezig te zijn. Het is nog niet bekend of de eenmalige vertoning ook op Curaçao plaatsvindt. Dit jaar financierde Gregory Elias van Fundashon Bon Intenshon het gratis concert van de Stones op Cuba op 25 maart. Er kwamen 60.000 bezoekers naar het gratis concert.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.