Op het Brionplein wordt vandaag gratis de muziekdocumentaire ‘We like it like that’ vertoond. Filmpjekijken Gisteren werd het megascherm opgezet. De film schetst de ontwikkeling van de latin boogaloo, een muziekstijl die in de jaren zestig wereldwijd populair was. Sterren als Joe Bataan en Johnny Colon maakten in die tijd furore met hun multiculturele variant van de latin muziek. De gratis vertoning maakt deel uit van de vijfde editie van het Curaçao International Film Festival Rotterdam (CIFFR), dat tot en met zondag loopt. Mensen die de film willen zien, moeten zelf hun eigen stoel meenemen.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.