De onderwijscommissie van de Staten heeft vorige week verschillende scholen bezocht die gerenoveerd zijn. StatencommissieDe Nilda Pinto school, Scholengemeenschap Parera (voorheen Amador Nita), het Radulphus College en Kolegio Jandi Paul werden aan gedaan. De renovatiewerkzaamheden zijn gefinancierd door Reda Sosial. De Statenleden werden ontvangen door de schooldirecteuren, maar kregen ook uitgebreid de gelegenheid om met de leerlingen en docenten te praten. Op de foto het bezoek aan Scholengemeenschap Parera. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.