De laatste koopavond van 2015 vindt vandaag plaats in Punda. De afgelopen koopavonden zijn druk bezocht, zo geeft Down Town Management (DMO) te kennen.

,,Punda werd overspoeld met gezelligheid, kerstverlichting en mensen.” Op de foto een flashmob bij de kerstboom, een van de vele activiteiten. DMO herinnert eraan dat het nog steeds mogelijk is deel te nemen aan de Shop & Win Campaign waarmee de deelnemer kans maakt op de hoofdprijs van 10.000 gulden cash. De campagne loopt tot 9 januari 2016. Op deze dag zal om 16.00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden. Kijk voor meer informatie over de campagne op de Facebookpagina van I Love Dushi Punda. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.