De opening van de State of the Industry Conference 2015 van de Caribbean Tourism Organization (CTO) vond gisteren plaats in het WTC. Deze conferentie, waarbij bijna alle hoofdrolspelers uit het toerisme in het Caribisch gebied aanwezig zijn, vindt tot en met vrijdag plaats. Thema is ‘groei door innovatie’. Voorzitter van CTO, Richard Sealy, richtte bij de opening het woord tot de aanwezigen en benadrukte dat de toeristische sector in het Caribisch gebied nieuwe ideeën, methodes en producten moeten blijven bedenken om de sector te laten groeien. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.