Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De opknapbeurt van de Santa Rosaweg gaat een volgende fase in. Vanaf vandaag wordt er aan deze weg gewerkt ter hoogte van Beurs en Jan Boos.

De werkzaamheden gaan ongeveer vier weken duren.
Door de Curaçaose Wegenbouw Maatschappij, die de opdracht van Dienst Openbare Werken heeft gekregen, wordt de oude asfaltlaag verwijderd. Er wordt een fundament van kalksteen gelegd en een betonnen rand gegoten. Ten slotte wordt er een trottoir aangelegd.
Automobilisten kunnen als gevolg van de werkzaamheden geen gebruik meer maken van een gedeelte van de Santa Rosaweg. Het verkeer op de Santa Rosaweg richting Jan Boos wordt omgeleid via de Kaminda Mitologia, Kaya Sparta, Kaya Orfeo en Kaya Zeus om daar ter hoogte van Jan Boos weer op de Santa Rosaweg uit te komen.
Het verkeer vanaf Jan Boos naar de Santa Rosaweg wordt omgeleid via de Kaya Rederlust, Kaya Choromi en Kaminda Willems Cratz, Kaminda Mitologia, Kaya Sparta, Kaya Orfeo en Kaya Zeus weer terug te keren op de Santa Rosaweg. De omleidingen zijn aangegeven met borden. Bewoners en de winkels aan het gedeelte van de Santa Rosaweg dat nu onderhanden wordt genomen blijven bereikbaar via de Kaya Daedalus en Kaya Minotauro.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.