Antropoloog, socioloog en filmmaker Angela Roe (rechts op de foto) heeft de prestigieuze Boeli van Leeuwenprijs 2015 gewonnen.

boelivleeuwen

Roe is op Curaçao en in het buitenland bekend door de documentaire ‘Sombra di koló’, die zij samen met Selwyn de Windt (midden) en Hester Jonkhout (links) maakte. De documentaire over de impact van huidskleur binnen de Curaçaose samenleving, maakt ook deel uit van haar promotieonderzoek. De Boeli van Leeuwenprijs wordt om de twee jaar uitgereikt aan een persoon of organisatie die op creatieve, eilandoverstijgende manier blijk geeft van zijn maatschappelijk engagement.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.