Rondom een eeuwenoud kunukuhuis op het terrein tegenover de ingang van Goisco verrees de afgelopen maanden een speeltuin, annex overblijfplaats, samengesteld door en voor het personeel van de groothandel aan de Schottegatweg.

 

Eigenaar Joel da Silva Gois (rechts op de foto) is de geestelijke vader van het kleurrijke en lommerrijke geheel dat vrijwel volledig is opgebouwd uit gerecycled materiaal, zoals autobanden en pallets. Kinderen van klanten kunnen zich hier uitleven of rust zoeken bij de dieren van de mini-kinderboerderij. Zaterdag werd door personeelslid Curtney Pieternella de laatste hand gelegd aan het nieuwste onderdeel, twee levensgrote Minions. Op de tweede foto de aan de bomen aangepaste loopbrug en bankjes, samengesteld uit pallets.

Foto Els Kroon


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.