Op 5, 6 en 7 juni wordt de derde editie van ’50 Hours Live’ gehouden. Gisteren werden op het strand van Wet ‘n Wild de activiteiten bekendgemaakt. Verschillende radiostations zullen ook dit jaar weer 50 uur live uitzenden vanaf het strand om geld in te zamelen voor schoolspullen voor kansarme kinderen. Volgens de organisatoren is dat helaas nog steeds nodig. Zanger Levi Silvanie (rechts) lichtte zijn speciale programma voor kinderen toe. Verder treden lokale en internationale artiesten op en keert ook het populaire paalzitten weer terug. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.