Tijdens een preventieve controle gisteravond in de wijk Pietermaai zijn 27 Bar en Mundo Bizarro op last van de politie gesloten.

Op de deuren zijn stickers geplakt met de tekst: dit bedrijf is tijdelijk gesloten in verband met het niet naleven van de wet. Miles Jazz Café kreeg ook onaangekondigd bezoek maar had alle papieren in orde. De controle is een gezamenlijke actie van de politie, brandweer, Belastingaccountantsbureau (BAB), de ministeries van Economische Ontwikkeling en Arbeid en de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Mundo Bizarro en 27 Bar waren gisteravond niet bereikbaar voor commentaar, de politie wilde niets zeggen omdat de controles nog gaande waren. Ook restaurant Wine Cellar kreeg bezoek. Of andere horecazaken gisteravond zijn gecontroleerd is niet bekend.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.