Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Minister van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport Irene Dick (PS) ontving uit handen van auteur Sjoerd Kuyper onlangs het nieuwe kinderboek ‘De Duik’.

Het boek is bestemd voor kinderen vanaf 11 jaar en brengt de jonge lezers volgens woordvoerder Tico Vos in de sfeer van het cultureel erfgoed van vandaag. De illustraties in het boek zijn van Sanne te Loo.

,,De pontonbrug is cruciaal in de ontwikkeling van het boek waarbij het ervaren met de zintuigen centraal staat”, aldus Vos.

De minister dankte Kuyper voor het boek en gaf aan dat het belangrijk is dat de bevolking bewust wordt van haar geschiedenis, dit apprecieert en projecteert op het dagelijks leven door het te delen met anderen. Ze wil dat het boek snel in het Papiaments wordt vertaald. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.