Ondanks de goede voornemens van het Openbaar Ministerie (OM) om opgelegde geldboetes uit misdrijven beter te innen, heeft het instituut hier toch tegenslag bij ervaren en oordeelt de Raad voor de Rechtshandhaving (RvR) dat het streven naar een beter functioneren van de afdeling ‘Ondersteuning en executie’, nog niet is verwezenlijkt. Zo is het versturen van aanmaningen bemoeilijkt doordat via post niet alle woningen bereikt worden. Daarnaast is de inzet van deurwaarders ook bemoeilijkt door het gebrek aan capaciteit. De verhuizing van de afdeling is verder niet conform de voorgestelde planning gerealiseerd.

Lees meer...

ADletters logo


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.