Taxichauffeurs hebben in Punda gedemonstreerd om aandacht te vragen voor de oneerlijke concurrentie die zij onder andere bij Hato en bij de pieren ervaren. Aan de demonstratie van gisterochtend deden onder andere leden van de taxibond Sinusta deel.
De chauffeurs willen dat premier Asjes opkomt voor hun belangen. Zij verklaarden al eerder vergeefs bij minister Earl Balborda van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning aan de bel te hebben getrokken. Voorzitter Rignald Sling van Sinusta zei ook met minister Nelson Navarro van Justitie te willen spreken.

staking

Lees meer...

Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.