Curaçao Tourist Board (CTB), Chata, het ministerie van Toerisme en het ministerie van Volksgezondheid hebben touroperators in Nederland geïnformeerd over chikungunya. Dat vertelt directeur van Curaçao Tourist Board Europa (CTBE) Edward Suares. Eerder deze week berichtten diverse Nederlandse media over de chikungunya-epidemie op Curaçao en kwam volgens Suares een stroom aan vragen van toeristen in Nederland op gang. Suares: ,,We kregen voor de uitzending van de NOS af en toe een telefoontje over de ziekte, waar we dan uitleg over gaven. Na de tv-uitzending is de consument onrustiger geworden.”

Lees meer...

ADletters logo


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.