De complete inventaris van de Taams Kliniek gaat onder de hamer. Eerder werd al bekend dat het geduld van de Orco Bank als financier en hypotheekhouder op is en dat zij daarom de terreinen en het gebouwencomplex van de Taams Kliniek veilen. Dat lijkt nu ook te gaan gebeuren met de inventaris.  Directeur van Taams Earl Esseboom laat weten: ,,Het is de Orco Bank die oproept tot veiling. Dit terwijl de beslagen gelegd zijn door de SVB en de Ontvanger. Ons is het even ook niet duidelijk wat de insteek van de bank is. Contact met de betreffende afdeling van de bank voor helderheid is nog niet gelukt. De kliniek blijft operationeel aangezien de beslagen van de SVB en Ontvanger in dezen leidend zijn voor de directie.”

Lees meer...

ADletters logo

Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.