Al het nieuws

De Immigratiedienst op luchthaven Hato krijgt het vanaf volgende week zwaar te verduren. Volgens Curaçao Hospitality and Tourism Association (Chata) kan de Immigratiedienst het toenemende aantal vluchten niet gemakkelijk verwerken. Chata heeft hier een brief over gestuurd aan de minister van Justitie Nelson Navarro (PAIS) en de minister van Economische ontwikkeling Stanley Palm (PAIS).
Chata hoopt dat de ministers actie ondernemen, omdat de luchthaven momenteel niet klaar is voor de extra vluchten die vanaf december als een zware last zullen drukken op het immigratiepersoneel. Momenteel is Chata bezig met wintervoorbereidingen. Tijdens dit proces spraken zij met diverse partners over hun plannen en de prognose voor de industrie. Bovenal werd er gesproken over de grootste verdiensten, maar ook zorgen van de industrie.

Lees meer...

ADletters logo

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.