Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Twee maand na zijn aantreden als ceo (chief executive officer) van Insel Air neemt topman Jan Heppener alweer afscheid van de luchtvaartmaatschappij.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - George Jamaloodin wil nog deze week een civiele rechtszaak aanspannen tegen het Openbaar Ministerie (OM) omdat zijn goede naam te grabbel zou zijn gegooid.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Woede, onbegrip en frustratie. Dat overheerst bij de familie van een borstkankerpatiënt van wie de operatie bij het Sehos is uitgesteld vanwege gebrek aan materiaal.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Minister van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) Suzy Camelia-Römer (PIN) wil het percentage gevaccineerden op Curaçao naar 95 procent brengen. De situatie in onze omringende landen baart haar zorgen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - De invoering van de kinderbijslag heeft er op de eilanden in Caribisch Nederland mede voor gezorgd dat de doorsnee koopkracht in 2016 opnieuw is gestegen.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).