Al het nieuws

De prijs van een liter benzine gaat vanaf maandag opnieuw omlaag, daarmee betalen bestuurders van benzineauto’s de eerste maand van 2014, 2,067 gulden per liter. Hiermee is de benzineprijs bijna gelijk aan de prijs van een liter benzine in januari 2013 (2,063 gulden). Ook de dieselprijs daalt. Een liter diesel kostte eerder deze maand aan de pomp 1,990 gulden, vanaf maandag kost een liter diesel 1,867, een verschil van ruim twaalf cent in het voordeel van de consument. De prijs voor een grote gasbom blijft gelijk en bedraagt 66,50 gulden. Ook voor de kleine gasbom hoeft niet meer of minder te worden afgetikt, deze prijs blijft stabiel op 14,80 gulden.

Lees meer...

ADletters logo

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.