Al het nieuws

Om er voor te zorgen dat de Prins Bernhard School te Rio Canario minstens twee computers in elke klas krijgt, is in december vorig jaar een project begonnen waarbij 'private partnership' en 'educatie' hand in hand gaan. ,,Sommige mensen hebben geholpen door hard te werken, anderen door geld te storten. Personen en bedrijven hebben tussen de 800 en 2.400 gulden gedoneerd”, aldus de school. Directeur Bentley Leonora en zijn team van docenten geven aan al jaren bezig te zijn om de digitale revolutie in te zetten om de kinderen beter tot hun recht te laten komen.

digitaliseren

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.